home | bio | skulls | voorbeelden van readings

Van oudsher worden kristallen gebruikt. Ze zijn bekend om hun praktische en esoterische werking, inclusief hun spirituele, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen. Ze worden tevens gebruikt bij genezing van kwalen en pijnbestrijding. (Zie bijvoorbeeld "De Kristallengids" van Judy Hall).

 

Joshua Shapiro schreef een prachtig boek over kristallen schedels. Hij is sinds 1983 betrokken bij de kristallen schedels en heeft inmiddels in vier continenten voor uiteenlopend publiek honderden lezingen gegeven.

 

Sjamanen en oudsten van verschillende inheemse stammen over de hele wereld weten veel over kristallen schedels en beschouwen de schedels als zeer heilig. Zij zijn er van overtuigd dat de kristallen schedels de sleutels zijn voor de toekomst van de mensheid en een ge´ntegreerd deel van de voorspellingen zijn van hun voorouders. (Zie bijvoorbeeld "Kristallen Schedels" van Joshua Shapiro).

 

CrannaghanDe oude kristallen schedels zijn natuurlijk uniek, zeldzaam en (als je er al over zou kunnen beschikken) zeer kostbaar. Tegenwoordig worden er gelukkig ook andere, mooie kristallen schedels gemaakt van mineralen, welke op verschillende plekken van de wereld worden gevonden. Sommige van deze "skulls" worden handmatig vervaardigd door indianen, die zich speciaal terugtrekken om in diepe meditatie zich voor te bereiden op de komst van het stuk kristal, waarvan ze dan wat later een schitterende skull maken. Andere skulls worden machinaal in een mal vervaardigd, maar hebben nog steeds de mooie werking van het mineraal zelf, waarvan ze gemaakt zijn.

 

Ik gebruik op dit moment voor mijn consulten ook een aantal mineralen in de vorm van prachtige skulls. Ze versterken het contact tussen mij en mijn bezoeker. Ze stralen rust uit, energie en bescherming. Zo heeft elke skull zijn of haar eigen uitstraling, kracht en persoonlijkheid.

 

Klik hier om de skulls gallery te bezoeken.