home | bio | skulls | voorbeelden van readings

Betty Raatgever 2013

Mijn naam is Betty Raatgever en ik ben geboren op 21 februari 1952 in Leiden als dochter van Jan Adriaan Francois Raatgever (arts) en Mavis Fraser. Mijn beide ouders en twee broers zijn in Suriname geboren en in 1950 naar Nederland verhuisd.


Mijn voorouders zijn afkomstig uit Nederland, India en Schotland. Ik ben opgegroeid in Oegstgeest en woon nu in Den Haag. Met het overlijden van mijn moeder in 2002 is de band met Schotland en de Kelten veel sterker geworden dan dat voorheen het geval was. Het lijkt nu net of een deel van mijn moeder in mij is gereincarneerd en met haar de liefde voor de mooie, ruige, Schotse Hooglanden en de Keltische cultuur. Ik gebruik de Keltische symboliek als basis voor mijn werk, omdat het puur en krachtig is en bij me past.

 

Als kind voelde ik al energie bij mensen en in huizen, die ik toen niet direct kon plaatsen. Ik had al vroeg een interesse voor zaken, die met de dood te maken hadden. Zo hield ik ervan om begraafplaatsen te bezoeken en te bezichtigen. Wat voor de een misschien eng is, vond ik eigenlijk doodgewoon. In 1978 maakte ik kennis met de bekende paragnost Dennis Luysterburg en werd mijn gave door hem herkend. Hij zei dat ik me wel verder moest ontwikkelen. Vele jaren later was hij degene, die mij heeft geholpen op paranormaal gebied. Hij werd mijn mentor en inmiddels werk ik met succes als medium op diverse spirituele beurzen en vanuit mijn huis. Ik probeer met mijn gave zoveel mogelijk mensen te helpen.

 

Met mijn “Readings & Coaching” geef ik helderheid in vraagstukken; verlichting bij emotionele zaken; advies op relationeel en zakelijk gebied en geef troost en hoop aan diegenen, die dat nodig hebben. Ik vind het bijzonder, dat ik dit werk kan en mag doen. Ik heb mijzelf geleerd, door middel van meditatie en concentratie, goed voor te bereiden op een consult, te beschermen tegen negatieve energie en nadien te reinigen. Ik maak pas contact met iemand als mij om hulp of raad wordt gevraagd, eerder niet. Altijd met respect en zonder oordeel. Soms is er geen boodschap door te geven en dat zeg ik dan ook direct. Dan is het niet het juiste moment of aan mij, om te vertellen.

 

 

Dennis Luysterburg vertelt over Betty het volgende:

Ik heb altijd de mensen geleerd om alle kansen met beide handen aan te pakken! Als je eenmaal in het leven tot rust bent gekomen dan is er na de diepe zucht de tijd aangebroken om aan je nieuwe leven te beginnen. Dat nieuwe leven is begonnen bij Betty. Na alle pijnen en onzekerheden te hebben doorstaan wandelt ze nu over haar weg. Betty ik heb je niet ontdekt dat heb je zelf gedaan. Ik heb je alleen maar iets laten zien en verteld. Dat is voldoende geweest om je te prikkelen. Ik ben dankbaar dat je het zo enorm goed doet. En over trots maar niet te spreken. Het is een stukje herkenning maar ook de naaste liefde die je in je hebt zitten. Je hebt voldoende meegemaakt om een heel fijn mens te zijn. Vanuit die ervaring beleef je de waarnemingen. Het groeien in je werk zal ik op de voet volgen. Veel succes en heel veel liefde toegewenst. Dennis.